Hírek Pronas Nyitott szemmel Közösségi kert Rába Hulladékégető Dokumentumok
  • 06
  • 14
  • 2015

Mozgásra fel!


A szentgotthárdi Egészségfejlesztési Iroda (EFI) városi sportnapot szervezett június 13-án. A programok –melyekbe a PRONAS is bekapcsolódott - a forgalom elől lezárt Széll Kálmán téren zajlottak.


Szentgotthárd Város Fúvószenekara reggeli ébresztőjét követően kezdődtek a város központjában a változatos programok (torna Katus Attilával és Béres Alexandrával, TRX, jóga, flabelos, futás, foci, íjászat, asztalitenisz, ugrókötél, kerékpártúra a Szentgotthárdi Kerékpáros Egylettel, ügyességi versenyek, stb.).

Az EFI aktivistái vérnyomást és vércukrot mértek, lehetőség volt méz és gyógytea kóstolására.

A Pannon Kapu dolgozói –a programok koordinálása mellett- kézműves foglalkozást tartottak, míg a PRONAS készségfejlesztő és környezetvédelemhez kapcsolódó játékokkal várta a gyerekeket. A hőség ellenére is nagy volt az érdeklődés, nem csalódtak, akik kijöttek a programokra.

 


Címkék:

Pro Natura St. Gotthard - PRONAS

Egy hely azoknak, akik Szentgotthárd élő környezete iránt tenni szeretnének.
A Pro Natura St. Gotthard Civil Összefogás, azaz a PRONAS aktívan fellép Szentgotthárd és környéke környezeti problémáinak megoldásáért. Sikerrel küzdöttünk a heiligenkreuzi hulladékégető megvalósulása ellen, valamint a Rába és Lapincs vízminőségének javításáért. Közösségi kertünkben őshonos gyümölcsfákat nevelünk, programjainkkal a környezettudatos szemléletformálásra helyezzük a hangsúlyt.

További rövid leírás...

  • Partnereink, támogatóink
  •