Hírek Pronas Nyitott szemmel Közösségi kert Rába Hulladékégető Dokumentumok
  • 08
  • 19
  • 2014

Kitelepülés a Hármashatáron


Augusztus 17-én rendezte meg Felsőszölnök Önkormányzata a Falunapot, amelyen a PRONAS is részt vett egy fesztiválsátorral.


Szlovén szabadtéri szentmise, kulturális műsorok, focikupa, légvár, kézműves foglalkozások, bűvész, koncert, és persze a PRONAS sátra, az „Élj a helyi lehetőségekkel!” fogadta a Falunapra kilátogató embereket Felsőszölnökön, a templom mellett.

Az időjárás is kegyeibe fogadta a rendezvényt, melyen nagyon jó hangulat várta a résztvevőket: rengetegen megfordultak sátrunknál. Sok család nézte végig a tablókat, szórólapokat, s tették próbára tudásukat a gyerek- és felnőtt TOTÓknál. Külön öröm volt számunkra, hogy a játékokba nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is sikerült bevonni!

Kisorsoltunk fazekastermékeket és egy gyermek terepkerékpárt, ösztönözve mindenkit a helyi termékek vásárlására, a környezetbarát közlekedésre.

Hvala lepa, Felsőszölnök!


Címkék:

Pro Natura St. Gotthard - PRONAS

Egy hely azoknak, akik Szentgotthárd élő környezete iránt tenni szeretnének.
A Pro Natura St. Gotthard Civil Összefogás, azaz a PRONAS aktívan fellép Szentgotthárd és környéke környezeti problémáinak megoldásáért. Sikerrel küzdöttünk a heiligenkreuzi hulladékégető megvalósulása ellen, valamint a Rába és Lapincs vízminőségének javításáért. Közösségi kertünkben őshonos gyümölcsfákat nevelünk, programjainkkal a környezettudatos szemléletformálásra helyezzük a hangsúlyt.

További rövid leírás...

  • Partnereink, támogatóink
  •