Hírek Pronas Nyitott szemmel Közösségi kert Rába Hulladékégető Dokumentumok
  • 05
  • 03
  • 2013

Civilek főzőversenye


Jó hangulatban telt a Szentgotthárdi Civil Fórum által szervezett főzőverseny, melyre a hagyományoknak megfelelően május 1-én került sor a szentgotthárdi civil szervezetek részvételével.


„Pörköltes étkek” főzésére várták a szervezők a civileket, akik a szeles idő ellenére is szép számmal sürögtek a Színház mellett felállított bográcsok körül. A PRONAS csapata vörösboros, vargányás marhapörkölttel nevezett a megmérettetésre.

Komolyan vettük a kihívást, s az első hely csak azért nem lett a miénk, mert a marhahús nem akart időre megpuhulni. frown  Jó volt a hangulat, ilyenkor lehetőség van a város aktív civil szervezeteinek zömével találkozni, programokat egyeztetni, beszélgetni.

A főzéshez a húst, kenyeret, tányérokat és evőeszközöket a Civil Fórum biztosította.


Címkék:

Pro Natura St. Gotthard - PRONAS

Egy hely azoknak, akik Szentgotthárd élő környezete iránt tenni szeretnének.
A Pro Natura St. Gotthard Civil Összefogás, azaz a PRONAS aktívan fellép Szentgotthárd és környéke környezeti problémáinak megoldásáért. Sikerrel küzdöttünk a heiligenkreuzi hulladékégető megvalósulása ellen, valamint a Rába és Lapincs vízminőségének javításáért. Közösségi kertünkben őshonos gyümölcsfákat nevelünk, programjainkkal a környezettudatos szemléletformálásra helyezzük a hangsúlyt.

További rövid leírás...

  • Partnereink, támogatóink
  •